Селекционерът на Хърватия Златко Далич желае  сблъсъка на тима му

...
Селекционерът на Хърватия Златко Далич желае  сблъсъка на тима му
Коментари Харесай

Златко Далич: Мачът ни с Бразилия ще е като финала с Франция

Селекционерът на Хърватия Златко Далич желае  сблъсъка на отбора му против петкратния международен първенец Бразилия да бъде изигран като край, като неговият тим е подготвен да реализира първа победа над огромния любимец.

Далич съпостави дуела от петък с техния край против Франция на предходното Световно, който изгубиха с 2:4, и добави, че неуспехите в предходните четири мача против „ селесао “ не значат нищо.

“Вярвам, че този мач ще бъде най-тежкият. Мога да го сравня с финала против Франция на предходното международно състезание. Страхотен противник и огромно предизвикателство за нас. Имахме до момента 11 мача на тези две международни шампионати и загубихме един. Иска ми се този мач да пристигна малко по-късно, само че животът е подобен ".

" Хърватия е дребна страна и се радва на триумф на две международни шампионати. Успяхме да стигнем до тази фаза, само че сме окуражени и не желаеме да оставаме тук “, сподели Златко Далич.

“Има 18 нови играчи, които не са били на Световното състезание през 2018 година Имаме потребност от време, с цел да се развием и узреем. Успехът ни да бъдем измежду осемте най-хубави тима е голям ”, сподели още хърватският треньор.

" Те към момента би трябвало да се потвърдят на Световното състезание и на следващия ден е добра опция за тях да го създадат. Ние желаеме да създадем повече и в случай че успеем да го създадем, ще бъде грандиозно. Би било по-добре да стигнем още веднъж най-малко до край “, приключи Далич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР